Kezdőoldal
  • Regisztráció

Építőipari üzletág

Generálkivitelezés
Magasépítés
Mélyépítés
Könnyűszerkezetes épületek építése
Műemléki épületek felújítása
Tervezés


bővebben...

Reklám üzletág

töltőállomások reklámhordozóinak gyártása
plasztikus betűk kialakítása
világító reklámtáblák gyártása
vákumformázott műanyag termékek
reklám és közúti táblák gyártása
LED világítási rendszerek gyártás-szerelése
grafikai tervezés, kivitelezés

bővebben...

Egyéb üzletágaink

aluminium és acél lakatosipari termékek gyártása
villamossági szerelés
elektrosztatikus porszórás-festés
vákumformázás
gépi földmunka végzés
daruzás
talajvízszint süllyesztés

bővebben...

Porfestés magas színvonalon

Az elektrosztatikus porfestés, porszórás vagy elterjedtebb nevén szinterezés egy tartósabb, időt állóbb bevonat létrehozását teszi lehetővé a fém felületeken. Az eljárás során a korábban megtisztított felületeket elektromosan töltött porfestékkel szórjuk be. 40 és 120 mikron közötti rétegvastagság érhető el egy rétegben. Mivel a RAL színskála teljes árnyalat kínálatában alkalmazható, egyaránt alkalmas egyedi és sorozatgyártású termékek festésére is. Az elektromos töltésnek köszönhetően a festékpor egyenletesen, mindenhol befedi a kezelendő felületet, így nem marad ki egyetlen olyan hely sem az anyagon, ahol aztán az korrodálódni tud. A porfesték felvitelét követően egy zárt, szennyeződésektől mentes kemencében, általában 180-200 C0-os beégetési hőmérsékleten történik az egységes, időtálló felület kialakítása.

bővebben...

Munkában a vákumformázógép

A vákuumformázás és a préslégformázás a hőformázások családjába sorolható eljárás, mely során egy előmelegített műanyag lapot (fólia) a formázási hőmérsékletre (anyagtípusonként eltérő) hevítenek, majd nyomáskülönbség (vákuum) alkalmazásával a végső formát adó szerszámra vagy szerszámba húzzák.

A vákuumformázás első lépéseként a szerszámot elhelyezik a formázógépben, majd a formázási hőmérsékletre hevítik.

A formázandó műanyag lapot a keretbe illesztik, majd a formázási hőmérsékletre temperálják. A falvastagság egyenletességének elérése érdekében előnyújtást alkalmaznak, melyet a szerszám és a formázandó anyag közti levegőbefúvatással kiviteleznek.Ezt követően a formázó szerszám és a fólia között vákuumot hoznak létre, mely hatására a fólia hozzáfeszül a szerszámhoz. Amennyiben a forma és az anyag megkívánja felsőnyomót alkalmaznak. Ilyenkor a fólia a szerszám és a felsőnyomó között helyezkedik el. Következő lépésben bekapcsolják a léghűtést, majd a műanyag dermedését követően kikapcsolják a hűtést és a vákuumot is. A szerszámról való leválasztás megkönnyítésére, illetve a repedések, törések elkerülése érdekében a szerszám és a műanyag forma közé kis nyomással levegőt fuvatnak. Végső lépésként eltávolítják a kész terméket, és indulhat elölről a folyamat.

A vákuumformázó gépeink alkalmasak ABS, HD-PE, PET, PMMA (Plexi), PP, PS alapanyagok hőformázására 0.15-14 mm vastagságig. Az alapanyag lehet lap vagy tekercs formában. Gépeink alkalmasak akár nagyon kis vágási méretű, 30x30 mm, terméktől raklap méretű, 1200x800 mm, terméken keresztül a 2050x1050 mm-es vágási méretű logisztikai tálcák formázására is.

A préslégformázás alapelve megegyezik a vákuumformázáséval, azzal a különbséggel, hogy az előmelegített alapanyagot nem csupán a vákuum segítségével húzzuk a szerszámba, hanem préslevegővel a másik irányból rá is „préseljük” azt.

A préslégformázás nagy előnye, hogy sokkal kontúrosabb felület érhető el a formázott terméken, valamint a nehezebben hőformázható alapanyagokat is könnyebben lehet meleg alakítani ezzel az eljárással. További előnye, hogy a préslégformázás intenzívebb temperálást biztosít a formázott termék számára. A préslégformázás tehát bonyolultabb szerszám geometriát tesz lehetővé.

Az év fürdője lett a Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő nyerte el 2013-ban az „Év Fürdője” díjat, melyet a Turizmus és Profit 2014 keretében adták át az Utazó Magazin által felkért szakemberek és olvasók szavazatai alapján.Az Utazó Turisztikai Díjának elnyerése elismerésként szolgál, és megerősíti a Gyulai Várfürdőt abban, hogy szolgáltatásainak színvonala megfelel a kor igényeinek és a vendégei elvárásának - közölte a cég menedzsmentje.

A már meglévő és magas színvonalat képviselő szolgáltatások – gyógyfürdő, strand, Castello Wellness és Szaunapark, Beauty Masszázs Szalon – mellett az AquaPalota a Gyulai Várfürdőnek egy új, színes, vidám és minden igényt kielégítő arcát kelti életre. A mintegy 900 négyzetméternyi vízfelületen számtalan élményelem – sodrófolyosó, álló-, és fekvőmasszázsok, vízesések, buzgárok, nyakzuhanyok, ugrómedence, családi csúszda, “fényalagút” testcsúszda, a Magyarországon egyedülálló módon felfelé tartó, a “fel(l)ejtő” fánkos csúszda - biztosítja a vendégek szórakozását. A vakmerő és rettenthetetlen vendégek próbára tehetik merészségüket a trambulinon, amelyről egy 4 méter mély ugrómedencébe csobbanhatnak. A kényelem sem marad el, hiszen pezsgőpadok, buzgárok, az új szaunavilág nyújtotta lehetőségek és egy vízi bár elégíti ki a fürdőzők minden igényét. Amíg a nagyok szórakoznak, hódolnak az izgalmas élvezeteknek, addig a kicsik a játszótereken lelhetnek lélegzetelállító kalandokra - írták.

Kórház rekonstrukció

Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban bővítés

Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban bővítés és felújítás folyik, mely a 2. szint jobb oldalát, 3-4. teljes szintet 5-6. szint közepét, a szakrendelőket és a torony épületet érinti. A szerelt válaszfalak tűzgátló gipsz Tecnoboard lapokból, illetve a falazott szerkezetek Albafal válaszfallapokból készülnek. A torony épület monolit vasbeton szerkezet, belül szerelt válaszfalakkal. A kórtermekben hűtött álmennyezet készül, most a gerincvezeték szerelése folyik.
A szakrendelőknél bővítés és átalakítás folyik, itt kerül kialakításra gyógytorna, és csontsűrűség vizsgáló. Folyik a légtechnika szerelése, és a villanyszerelési munkák.
Két új lift kerül kialakításra a szakrendelőkben, az 5-ös és 6-os jelű lift, ezek jet-elt cölöpalapozása elkészült, melyet a szerkezetépítés fog követni.
bővebben...

Csatornázás Kiskunhalason

Kiskunhalas Város csatornahálózat fejlesztése és rekonstrukciója.

Kiskunhalas Város Szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztése” című KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0057 azonosító számú projekt keretében Kiskunhalas Város csatornahálózat fejlesztése és rekonstrukciója.

Főbb tevékenységek és feladatkörök:

Projektfelelősként a Műszaki Igazgató irányításával közreműködik a I., II., III., VI., IX., XI., XVI., és 23. öblözetekben a gravitációs szennyvízcsatorna, valamint a rekonstrukciós munkák kivitelezési munkáiban. Továbbá a a tárgyi projekten belül a mélyépítési munkák irányításában; a munkák összehangolásában. Ellátja a MODINVEST Kft. képviseletét a különböző tervezési értekezleteken.
bővebben...

Új raktárrend

A mai naptól kezdve megváltozott a raktár nyitva tartási rendje. Minden munkanap 8.00-12.00 óráig van anyag kiadás és felvétel...

vedd fel vele a kapcsot

Állásajánlat

Az alábbi munkakörökre várunk jelentkezőket:

- kőműves

- villanyszerelő

- lakatos

- asztalos

- festő

- raktáros

- gépkezelő

- nehézgépkocsi vezető

- műszaki ellenőr

- építésvezető

- projekt vezető

Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 31 vendég és 0 tag böngészi