Hírek, Információk
  • Regisztráció

Építőipari üzletág

Generálkivitelezés
Magasépítés
Mélyépítés
Könnyűszerkezetes épületek építése
Műemléki épületek felújítása
Tervezés


bővebben...

Reklám üzletág

töltőállomások reklámhordozóinak gyártása
plasztikus betűk kialakítása
világító reklámtáblák gyártása
vákumformázott műanyag termékek
reklám és közúti táblák gyártása
LED világítási rendszerek gyártás-szerelése
grafikai tervezés, kivitelezés

bővebben...

Egyéb üzletágaink

aluminium és acél lakatosipari termékek gyártása
villamossági szerelés
elektrosztatikus porszórás-festés
vákumformázás
gépi földmunka végzés
daruzás
talajvízszint süllyesztés

bővebben...

Sikeres volt a Modinvest Kupa Senior Squash Verseny

Igazán sikeres volt a Modinvest Kupa Senior Squash Ranglista Verseny amelyet a Centrum Sportközpontban került megrendezésre. Rekord létszámú 49 rajttal indult a verseny a reggeli órákban, melyen többek közt egri, budapesti, békéscsabai, kiskunhalasi versenyzők vettek részt. Közel 100 meccs volt várható a versenyen, aminek lebonyolításában nagy szerep jutott a Magyar Fallabda Szövetség főtitkárának Képes Gábornak, akinek ezúton is köszönjük, hogy a várt díjátadási időpont előtt sikerült kicsit hamarabb befejezni a kiskunhalasi versenyt!

Bővebben: Sikeres volt a Modinvest Kupa Senior Squash Verseny

Megújul a szabadkígyósi Wenckheim-kastély

Több mint kétmilliárd forintból újul meg a szabadkígyósi Wenckheim-kastély, a közbeszerzést e héten kiírták, a kivitelezési munkák várhatóan februárban kezdődnek - hangzott el a kastélyban tartott programbemutatón. A Modinvest Kft. kivitelezésében, a főépület földszintjét újítják fel, ahol kiállítótereket, vetítőtermet, ajándékboltot és kávézót alakítanak ki.

Bővebben: Megújul a szabadkígyósi Wenckheim-kastély

Telephelybővítés ROLLÓ Kft. -nél Balotaszálláson

Bővíti telephelyét a ROLLÓ kft Balotaszálláson. Az új üzemcsarnok két fő részből áll. A 60méter hosszú üzemi rész acél tartószerkezetű, szendvicspanel falazatú és tetőfedésű csarnoképület 20m-es fesztávval és 6m-es raszterkiosztással készül a Modinvest Kft. kivitelezésében. A 3 raszterben daruzott csarnok a gyártási célokat szolgálja. A 10méter hosszú és 20méter széles fejépület kétszintes, hagyományos falazott szerkezetű.

Bővebben: Telephelybővítés ROLLÓ Kft. -nél Balotaszálláson

Elkészült a Táncsics utcai társasház

 

Már év elején elkészült a Modinvest Kft. saját ingatlanon és beruházással épült új társasháza Kiskunhalas belvárosában, frekventát helyen. A közel 1800 m2 nettó alapterületen 15db lakás, 6db üzlethelyiség és 3db garázs került kialakításra. A háromszintes épületben a lakók kényelmét 1db 630kg teherbírású személyfelvonó is szolgálja. Az épület korszerű, hőszigetelő téglából épült, 15cm vastag kőzetgyapot hőszigeteléssel ellátott falainak és háromrétegű üvegezésű hőszigetelt nyílászáróinak köszönhetően nyáron kellemesen hűvös, télen kedvező költséggel a kívánt hőmérsékletre fűthető.

Bővebben: Elkészült a Táncsics utcai társasház

Átadták Európa egyik legnagyobb szárnyasüzemét Mélykúton

A 18 ezer négyzetméteres Hunent-gyárat a Merkbau és a Modinvest építette fel. A több mint 12 milliárd forintból kialakított létesítményben akár napi 50 ezer kacsát dolgozhatnak fel.

Célba ért Közép-Magyarország egyik jelentős fejlesztése: átadták a Bács-Kiskun megyei Mélykúton a Hunent Zrt. víziszárnyas-feldolgozó üzemét. A magyar családi vállalat 12,6 milliárd forintos fejlesztését a Merkbau Kft. és a Modinvest Kft. kivitelezete: a 18,3 ezer négyzetméteres gyár projektje 2017 szeptemberében rajtolt el, legutóbb pedig a júliusi bokrétaavató ünnepségen számoltunk be róla. A beruházást az állam mintegy 4 milliárd forinttal támogatta és jelentős összeggel hozzájárult a projekthez a nemzetközi tulajdonú, orosz részvétellel működő Nemzetközi Beruházási Bank is.

 

Európai viszonylatban is egyedülálló üzem épült

Az 5 ezer fős Mélykút életét jelentősen befolyásoló nagyberuházás során felépítették Európa legnagyobb és leghatékonyabb víziszárnyas-vágóhídját, mellyel 350 munkahelyet teremtettek. Korábbi nyilatkozatok alapján a létesítmény alkalmas lesz napi 50 ezer kacsa, vagy 25 ezer liba vágására és feldolgozására.

A 8,8 hektáros telken megvalósított zöldmezős beruházásban kialakítottak a vágóhíd mellett

  • egy feldolgozó üzemet,
  • egy hűtő- és fagyasztóházat,
  • valamint egy szennyvíztelepet is.

magyarepitok.hu

Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi