Hírek, Információk
  • Regisztráció

Építőipari üzletág

Generálkivitelezés
Magasépítés
Mélyépítés
Könnyűszerkezetes épületek építése
Műemléki épületek felújítása
Tervezés


bővebben...

Reklám üzletág

töltőállomások reklámhordozóinak gyártása
plasztikus betűk kialakítása
világító reklámtáblák gyártása
vákumformázott műanyag termékek
reklám és közúti táblák gyártása
LED világítási rendszerek gyártás-szerelése
grafikai tervezés, kivitelezés

bővebben...

Egyéb üzletágaink

aluminium és acél lakatosipari termékek gyártása
villamossági szerelés
elektrosztatikus porszórás-festés
vákumformázás
gépi földmunka végzés
daruzás
talajvízszint süllyesztés

bővebben...

Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban bővítés

Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban bővítés és felújítás folyik, mely a 2. szint jobb oldalát, 3-4. teljes szintet 5-6. szint közepét, a szakrendelőket és a torony épületet érinti. A szerelt válaszfalak tűzgátló gipsz Tecnoboard lapokból, illetve a falazott szerkezetek Albafal válaszfallapokból készülnek. A torony épület monolit vasbeton szerkezet, belül szerelt válaszfalakkal. A kórtermekben hűtött álmennyezet készül, most a gerincvezeték szerelése folyik.


A szakrendelőknél bővítés és átalakítás folyik, itt kerül kialakításra gyógytorna, és csontsűrűség vizsgáló. Folyik a légtechnika szerelése, és a villanyszerelési munkák.
Két új lift kerül kialakításra a szakrendelőkben, az 5-ös és 6-os jelű lift, ezek jet-elt cölöpalapozása elkészült, melyet a szerkezetépítés fog követni.
Halad a nyílászárók cseréje, a gyógytornán és 3. szint intenzív-posztoperatív építési területén már új nyílászárókat láthatunk. A 3. szint jobb oldalon folytatódnak a cserék.
Az 1. szinti wc csoport burkolása elkészült, felkerültek a vizes szerelvények, folyik a kapcsolók, aljazatok felszerelése, egy héten belül várható az átadása. 2. szinten folyik a tapétázás, festés, hidegburkolás, a következő munkafolyamat a melegburkolás, szerelvényezés.  3. szint jobb és bal oldalán folyik a villanyszerelés és a légtechnika szerelése. Bal oldalon elkészült az orvosi gáz gerincvezetéke és a kórtermi leállások. A 3. szint intenzív-posztoperatív építési területén elkészült az új függönyfal, folyik a szerelt válaszfalak építése, a villany- és légtechnika szerelése, elkezdődött a hidegburkolás.


A kórház épülete a torony épülettel bővül. Meglévő 2 szintjére 4 új szintet húznak. Jelenleg az 5. szint falainak zsaluzása és betonozása folyik. A munkát toronydaru segíti, a betonozás legtöbbször pumpával történik. A tűzlépcső jet-elt cölöpalapjánál elkészült a szerelőbeton a szerkezetépítéshez. A cölöpök visszavésése után kezdődik a szerkezetépítés.

Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 41 vendég és 0 tag böngészi