Cégbemutatás
 • Regisztráció

Építőipari üzletág

Generálkivitelezés
Magasépítés
Mélyépítés
Könnyűszerkezetes épületek építése
Műemléki épületek felújítása
Tervezés


bővebben...

Reklám üzletág

töltőállomások reklámhordozóinak gyártása
plasztikus betűk kialakítása
világító reklámtáblák gyártása
vákumformázott műanyag termékek
reklám és közúti táblák gyártása
LED világítási rendszerek gyártás-szerelése
grafikai tervezés, kivitelezés

bővebben...

Egyéb üzletágaink

aluminium és acél lakatosipari termékek gyártása
villamossági szerelés
elektrosztatikus porszórás-festés
vákumformázás
gépi földmunka végzés
daruzás
talajvízszint süllyesztés

bővebben...

Cégbemutatás

Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft.  néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba.

A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.


Vállalkozásunk gazdasági tevékenysége két főbb területre különül el:

 • arculati elemek gyártása helyszíni szereléssel
 • építőipari kivitelezés fővállalkozásban

A társaság 1992. óta beszállítója az ÁFOR-nak, majd a később a MOL Rt. ill. MOL Nyrt-nek és a MOL Csoport tagjainak. Együttműködésünk során több száz töltőállomás megvalósításában vettünk részt, Magyarország, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Ausztria, Horvátország, Szerbia-Montenegro, Bosznia-Hercegovina területén, mely kiterjed új töltőállomás építésre, töltőállomás rekonstrukcióra, védőtető gyártás, szerelésre, tartálytelepítésekre, a töltőállomások arculati elemeinek gyártás szerelési munkáira, átöltöztetésére.
Társaságunk telephelye a Kiskunhalas Kéve u. 39. sz. alatti ingatlanon található mely 59.000 m2 területen 6.000 m2 beépített területtel rendelkezik. A feladat megvalósítására rendelkezünk az alapanyag fogadástól a feldolgozáson keresztül a késztermék tárolása, helyszínre való szállításához szükséges infrastrukturális és technikai felszereléssel.

Telephelyünkön korszerű raktározási feltételek mellett történik a különböző termelési fázisok termékeinek tárolása. 2005-2006 évben jelentős nagyságú technológiai modernizációt, építési- valamint gépek és berendezések beszerzési beruházását valósítottuk meg. A beruházás elősegítette a termelési folyamatok fokozott korszerűsítését, a piaci pozíció erősítését.

Az így kialakított ipari létesítményben az üzembe helyezett eszközök valamennyi típusa EU szabvány szerint rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal, CNC vezérléssel.

2011 évben megvalósult az egyedi igényeinkre gyártott vákuum hőformázó berendezés importból történő beszerzése, telepítése, melyhez vissza nem térítendő állami támogatást is nyertünk, csak úgy, mint a 2005-2006. évben megvalósult modernizációhoz. Az építőipari fővállalkozás során társaságunk az általa megvalósított létesítmények kivitelezési munkáit nyilvános és meghívásos pályázatokon nyeri el. Megrendelőink részére építettünk oktatási, egészségügyi, kereskedelmi, ipari, és lakó épületeket, generál kivitelezésben.

Az építőipari kivitelezés, megvalósítás során rendelkezünk a mélyépítéshez szükséges földmunka gépekkel, vákuum géppel, a magas építéshez állványokkal, kézi szerszámokkal, szállító eszközökkel, daruval. A személyi állományunk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magas és mélyépítési munkák területén, mely a magas színvonalú munkavégzést tesz lehetővé. Az I. osztályú, minőségű munkavégzés dolgozóink és szakembereink fő erénye, mely Megrendelőink elvárási igényeinek teljes kielégítését szolgálja.

1998. október 04-én a Kft. ISO 9002 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelő tanúsítványt kapott, a Magyar Szabványügyi Testület és az IQ-NET tanúsításával.

A Kft. 1998.és azt követően minden évben elnyerte a Közbeszerzések Tanácsa által meghirdetett „Minősített ajánlattevő” címet.
2000-ben a társaság pályázati úton elnyerte a „Minősített NATO Beszállításra Alkalmas” címet, melyet azóta is minden évben sikeresen újítunk meg.


Társaságunk rendelkezik:

 • MSZ EN ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008) tanúsítási okirat száma: 503/0197(4),
 • MSZ EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004) tanúsítási okirat száma: KIR/47 (3),
 • MSZ 28001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) tanúsítási okirat száma: MEBIR/25(1)

integrált rendszerű tanúsítványokkal, melyeket a Magyar Szabványügyi Testület- és az IQ-NET Nemzetközi Tanúsítási Szervezettől kapott meg.

Rendelkezünk továbbá az alábbi minősítésekkel:

 • MOL minősített beszállító, száma: BMR0001549
 • 3M Hungária reklám grafikai műhely.
 • HM minősített beszállító

A társaság tagja:

 • a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának,
 • az Építési Vállalkozók Országos Szövetségének,
 • a Magyar Minőség Társaságnak,
 • a Magyar Lakásépítők Országos Szövetségének.
Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi