Cégcsoport
  • Regisztráció

Építőipari üzletág

Generálkivitelezés
Magasépítés
Mélyépítés
Könnyűszerkezetes épületek építése
Műemléki épületek felújítása
Tervezés


bővebben...

Reklám üzletág

töltőállomások reklámhordozóinak gyártása
plasztikus betűk kialakítása
világító reklámtáblák gyártása
vákumformázott műanyag termékek
reklám és közúti táblák gyártása
LED világítási rendszerek gyártás-szerelése
grafikai tervezés, kivitelezés

bővebben...

Egyéb üzletágaink

aluminium és acél lakatosipari termékek gyártása
villamossági szerelés
elektrosztatikus porszórás-festés
vákumformázás
gépi földmunka végzés
daruzás
talajvízszint süllyesztés

bővebben...

Cégcsoport

MI.-BAU TRADE Kft.

A kecskeméti székhelyű MI.-BAU TRADE Kft. 2001 szeptemberében került a Modinvest Kft. többségi tulajdonába, ekkor kezdte meg építőipari tevékenységét. Főként Kecskeméten és környékén, de ha lehetőség adódik akár az ország egész területén végez magas- és mélyépítési tevékenységet. Kivitelezési munkáit nyilvános és meghívásos pályázatokon nyeri el.

 


 

 

 

STILFA-MI Kft.

2011. január 03-án nevük STILFA-MI Kft.-re változott a tulajdonosváltás és a Modinvest Kft. cégcsoportjába történő bekerülést követően. Székhelyük és üzemük a Bács-Kiskun megyei Kecel városában működik, a mérnöki iroda Budapesten található.

A hagyományos, igényes kézműves gyártási tradíciót sikerült ötvözniük a legmodernebb technikai háttérrel. Az intarziakészítést és faragást, mint a kiváló kézügyességet igénylő feladatokat, magas szinten valósítják meg. A minőségi gyártás záloga dolgozóik örökölt szaktudása mellett a különleges pontossággal dolgozó CNC vezérlésű gépekkel történő gyártás.

Tevékenységük erre a háttérre épülve rendkívül széleskörű, lefedi a faipar számos területét, a külső és belső nyílászáró gyártástól, a teljes körű belsőépítészeti kivitelezésien át a restaurálási munkákig bezárólag. Speciális termékeik a műemléki nyílászárók, tűzgátló ajtók (T30, T60) és a színházi, konferenciatermi zsöllyeszékek.

A cég honlapja.


...

 

Modinvest Decor S.R.L

Centrum Squash és Bowling Club

Az épület földszintje kb. 600 négyzetméter. Szektor megoszlása:  büfé /belépő/ előtér / nemdohányzó/, TV-ző rész dohányzó asztalokkal. Északi oldal: 4 szabvány " madzagos" rendszerű , automata bowling pálya. Déli oldal:  3 szabványos, verseny szintű fallabda pálya. ( korszerű technológiák) Az épület emeleti része:Spinning terem, óránként 5 személy befogadásával, szociális helyiségek( ffi.- női öltöző), 10 személy befogadására épített, villannyal fűthető szauna.....

A létesítmény honlapja és bővebb információ.


Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi