Minőség-, környezetpolitika, munkavédelem
  • Regisztráció

Építőipari üzletág

Generálkivitelezés
Magasépítés
Mélyépítés
Könnyűszerkezetes épületek építése
Műemléki épületek felújítása
Tervezés


bővebben...

Reklám üzletág

töltőállomások reklámhordozóinak gyártása
plasztikus betűk kialakítása
világító reklámtáblák gyártása
vákumformázott műanyag termékek
reklám és közúti táblák gyártása
LED világítási rendszerek gyártás-szerelése
grafikai tervezés, kivitelezés

bővebben...

Egyéb üzletágaink

aluminium és acél lakatosipari termékek gyártása
villamossági szerelés
elektrosztatikus porszórás-festés
vákumformázás
gépi földmunka végzés
daruzás
talajvízszint süllyesztés

bővebben...

minőség-, környezetpolitika, munkavédelem

Minőségpolitika

Cégünk 1998 óta működteti minőség- (ISO 9001) és 2008 óta környezetközpontú (ISO 14001) valamint munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági (ISO 18001) irányítási rendszerét. Politikánk központjában a megrendelőnk igényeinek pontos és magas színvonalú kielégítése  mellett dolgozóink életszínvonalának folyamatos emelése és munkahelyi biztonságának megőrzése valamint minden tevékenységünk alatt környezetünk védelme és megóvása áll. Stratégiánk:

Jövőnk a folyamatos munkaellátottságon, munkaellátottságunk a minőségen alapul,

Munkaellátottságunkat a minőségen és a megbízhatóságon alapuló munkavégzés, a szakmai tudás folyamatos fejlesztése, a jogszabályok naprakész ismerete és betartása valamint a környezetkímélő anyagok és technológiák alkalmazása biztosítja. Megrendelőink megfogalmazott és meg nem fogalmazott igényét gazdaságos gyártási és szerelési módszerekkel úgy valósítjuk meg hogy számukra hosszan tartóan biztosítsa annak alkalmazását.

A MODINVEST Kft., mint Magyarország egyik középvállalkozása hazai magántulajdonban lévő építőipari vállalkozás. Építőipari fővállalkozás, mély és magasépítési kivitelezés, reklámhordozó gyártás és szerelési tevékenységgel foglalkozik. A cég minőség- környezetközpontú valamint munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszert dolgozott ki, vezetett be, működtet és fejleszt.

Jövőnk a folyamatos munkaellátottságon, munkaellátottságunk a minőségen alapul,

A vevői kapcsolatokban, a gyártásban, a kivitelezésben és a fővállalkozásban minőségünket a felhasznált anyagok, és az igénybevett szolgáltatások mellett saját hozzáadott munkánk színvonala határozza meg.
Szolgáltatásunkkal megrendelőink, a munkakörülményekkel munkatársaink elégedettsége mellett a környezetvédelmi teljesítmény fokozásával, az utánunk jövő nemzedékek életfeltételeinek megőrzése, a környezet védelme és javítása valamint a munkahelyi egészség-megőrzés, valamint a biztonság növelése a célunk.
Az érvényes hatósági előírásokon alapuló vállalkozói elkötelezettségünk, vevőink jogos igényére szolgáltatásaink egyenletes és magas minőségét célozza meg.
Célunk a folyamatos szakmai fejlődés, a humán és gépi erőforrások gazdaságos kihasználása, az optimális energiafelhasználás, a környezetvédelem és az egészség megvédése a biztonság növelése magunk és beszállítóink munkáján keresztül.
A MODINVEST Kft. vezetése jelen integrált politika bevezetésével kötelezettséget vállal arra, hogy hatékony  rendszert dolgoz ki, vezet be és tart életben. Dolgozói a folyamatok figyelésével, javaslataikkal, gazdaságos és szakmailag megalapozott munkájukkal segítik elő a vevők részére a magas színvonalú szolgáltatást.
Ennek érdekében dolgozóink támogatásával kinyilvánítjuk:
•    a környezetvédelemi teljesítményünk fokozása, valamint a környezetet terhelő folyamataink kézbentartásával irányítjuk tevékenységeinket;
•    a vonatkozó vállalatirányítási, környezetvédelmi munkavédelmi és biztonsági jogszabályok, illetve határozatok, valamint a cégünk által vállalt egyéb kötelezettségek követelményeit teljesítjük;
•    írásban és határidővel meghatározott feladatterv szerint folyamatosan javítjuk rendszerünket;
•    dolgozóink a minőség és a környezetvédelem valamint a munkavédelem iránti elkötelezettségét rendszeres oktatással fokozzuk, tevékenységeiket tudatosítjuk. Politikánkat minden dolgozónkkal ismertetjük;
•    folyamatosan minden vezetői értekezleten áttekintve figyelemmel kísérjük szervezetünk irányítási rendszerének működését, környezetvédelmi teljesítményét, munkavédelmi helyzetét és ahol kell, megtesszük a szükséges módosító intézkedéseket;
•    alvállalkozóinkat és beszállítóinkat képzésükkel és munkájuk rendszeres értékelésével, és tájékoztatásukkal ösztönözzük az irányelveink követésére.
•    Céljai megvalósításának elősegítésére minőségi, környezetvédelmi és munkavédelmi célokat tűz ki maga elé, és rendszeres ellenőrzések segítségével győződik meg betartásáról és hatékonyságáról.
A MODINVEST Kft. vezetése és minden munkatársa elkötelezettséget vállal az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőség- és az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú és az MSZ 28001:2008 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer fenntartásáért és ennek harmadik fél általi tanúsításáért.


Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi