• Regisztráció

Cikkek

Adatvédelem

Bevezető
Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft. Látogatójának javasolja, hogy jelen nyilatkozatot olvassa el, ha pedig a leírtakkal nem ért egyet, navigáljon el a weboldalról.
Szerzői jogok kérdése
A weboldal és annak tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A Weboldalon található tartalom a Modinvest Kft. szellemi tulajdonát képezi. Ennek megfelelően a weboldal illetve annak tartalma a Modinvest Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel semmilyen formában.
Weboldal használata, módosítása, rendelkezésre állása
•    Látogató elfogadja, hogy a weboldalt a törvényes keretek közt, rendeltetésszerűen köteles használnia.
•    A weboldal használatából származó bármilyen kárért, így a látogatói generált tartalmakért a Modinvest Kft. nem tud felelősséget vállalni.
•    A Modinvest Kft. rögzítheti a látogatói web-statisztika adatokat, így az időpontot és dátumot, az IP-címet, szolgáltató nevét, az országot, a látogatott aloldalakat, és további automatikusan kinyerhető böngészési adatokat.
•    A weboldal tartalmazhat olyan linket és / vagy funkciót, amely más weboldalakra navigálnak. Ezen weboldalak semminemű tartalmáért (ideértve az adatvédelmet is) nem vállal felelősséget a Modinvest Kft.
•    A Modinvest Kft. minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy weboldalon lévő adatok és információk pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért a Modinvest Kft. felelősséget nem vállal.
•    A Modinvest Kft. a weboldal használói által elhelyezett tartalmakért sem vállal felelősséget.
•    A Modinvest Kft. - a weboldal előzetes bejelentés nélküli módosításának jogát is beleértve - minden jogot fenntart.
•    A Modinvest Kft. mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja.
•    A Modinvest Kft. nem garantálja a weboldal hibamentességét és állandó 100%-os közzétételi (rendelkezésre állási) állapotát.
Etikai normák és ajánlások, törvényi rendelkezések
A Modinvest Kft. Látogatóinak információs önrendelkezési jogait biztosítja és védi személyes adataikat. Jelen dokumentum részben az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak figyelembe vételével került kialakításra. A Modinvest Kft. az MTE és MRSZ etikai kódexével és az Online Privacy Alliance ajánlásaival harmonizálva tesz eleget a személyes adatok gyűjtésére, kezelésére, megőrzésére vonatkozó hatályos jogszabályoknak, így a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló törvénynek, a hírközlésről és a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről szóló törvényi rendelkezéseknek, valamint a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról szóló kormányrendeletnek.
Felhasználási nyilatkozat módosítása
A Modinvest Kft.- nek jogában áll jelen alapelveket módosítani, de nem módosíthatja úgy, hogy a tartalom eltérjen az eredetileg meghatározott céloktól, elvektől és a hatályos jogszabályoktól. A Modinvest Kft. köszönettel fogadja a véleményeket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Kapcsolatfelvétel
Amennyiben Látogatónak a weboldal használata során kérdése, problémája van, illetve jelen nyilatkozat alapján van kérdése, az Impresszum aloldalon meghatározott elérhetőségeken keresztül léphet kapcsolatba Adatkezelővel, illetve a lentebb látható elérhetőségeken.

Kiskunhalas, 2013. április 26.
Modinvest Kft.

Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 22 vendég és 0 tag böngészi