Reklámipari termékeink
  • Regisztráció

Építőipari üzletág

Generálkivitelezés
Magasépítés
Mélyépítés
Könnyűszerkezetes épületek építése
Műemléki épületek felújítása
Tervezés


bővebben...

Reklám üzletág

töltőállomások reklámhordozóinak gyártása
plasztikus betűk kialakítása
világító reklámtáblák gyártása
vákumformázott műanyag termékek
reklám és közúti táblák gyártása
LED világítási rendszerek gyártás-szerelése
grafikai tervezés, kivitelezés

bővebben...

Egyéb üzletágaink

aluminium és acél lakatosipari termékek gyártása
villamossági szerelés
elektrosztatikus porszórás-festés
vákumformázás
gépi földmunka végzés
daruzás
talajvízszint süllyesztés

bővebben...

Reklámipari termékeink

Világítótáblák

Világító táblák készítését a szerkezetek legyártásától kezdve a táblák megtervezésén át egészen a nyomtatásig és a kiszerelésig vállaljuk. A tervezés és gyártás minden lépését saját szakembereink végzik.<> A világító táblákat az ország egész területére kiszállítjuk és a helyszínen, az Ön igényeinek megfelelően kiszereljük. A táblák  felszerelését végző csapatunk a szereléstől az elektromos munkákig, minden szükséges helyszíni munkát elvégeznek.
Tábláink szerkezeti elemei sajtolt alumínium profilból készülnek, így többéves használat után sincs szükség a tisztításukra, felületkezelésükre, festésükre. A könnyű fénycsőcsere céljából többféle szerkezeti bonthatóság közül választjuk ki a helyhez leginkább alkalmazkodó megoldást. A grafika megjelenítését akár plotterfóliával, akár nyomtatott fóliával, akár közvetlen plexire nyomtatással végezzük. A tábla elhelyezkedhet a homlokzat síkjában vagy arra merőlegesen konzollal rögzítve, kétoldalas kivitelben.


Feszítettfóliás reklámok

Nagyméretű táblák, vagy hosszú frízek esetén, amikor a plexi előlap csak toldásokkal lenne megvalósítható, a feszített fóliát alkalmazzuk, amiből akár 100 fm is egy darabból megoldható. A hőmérsékletváltozás okozta zsugorodás, ill. hőtágulás méretkülönbségeit, és ezáltal a ponyva feszességét a feszítőrugók biztosítják. A táblák szerkezeti kialakításánál ügyelünk arra, hogy ponyvabontás nélkül a fénycsövek cserélhetőek legyenek.


LED reklámok

A LED világítás gazdaságos és garantáltan a legmodernebb megoldás.

Káprázatos megjelenést kínálnak a ragyogó színtelítettséggel nyomtatott, 1440 dpi felbontással készülő grafikák, a legigényesebb reklám kivitelezéséhez.  Számos rögzítési és szerelési megoldás lehetővé teszik a személyre szabott egyedi ötletek, megoldások prezentálását, az Ön igényeinek megfelelően. Minden elképzelhető formában és ésszerű méretben megtervezzük, legyártjuk és telepítjük a nagyformátumú világító dobozt.

Ez a megoldás kiválóan alkalmas kiállító terembe vagy irodaházba önálló világító falként, akár világító válaszfalként, nagyformátumú világító dekorációként, pedig bárhol igényes képi megjelenítést biztosít.

Építészetileg rangos, optimálisan jól illeszthető technológia bármilyen design kialakításához:
Térelválasztó, válaszfal, oszlop, kiállítási stand, kiállítási fal, LED világítású világító doboz, mennyezeti panel, világító doboz, recepciós pult, bárpult.
Igény esetén más méretekre is van lehetőség, akár 6m x2m is!

Opál plexi előlap, fotó minőségű grafika, amit nyomtathatunk közvetlenül az opál plexire. Védő zárásként víztiszta plexi fényes vagy matt kivitelben.
Innovatív LED technológia, ragyogó fény a káprázatos képért!

 ●  70-80% energia megtakarítás (LED fény kibocsátó dióda 1,5W - 5W),

 ●  nagy fényhasznosítás (50-100 lm/W),

 ●  minimális hőtermelés,

 ●  hosszú élettartam 30.000...70000 óra,

 ●  alacsony karbantartási költség (min.10 év)

 ●  nem vibrál, a szemet nem bántja,

 ●  nincs UV és IR fénykibocsátás,

 ●  törpe feszültségről üzemel (12V, 24V)

 

Totem oszlopok

Általában a bejárat közelében vagy az út mentén elhelyezett totemek biztosítják a könnyű észrevehetőséget. Változatos alakú és kivitelű reklámok, lehetnek világító, de nem világító kivitelűek is.


Dobozolt betűk

DIREKT MEGVILÁGÍTÁSSAL:

Amikor a betűk előlapja világít, direkt (előre) világításról beszélünk. A fényforrás az előlap mögött helyezkedik el. Ez lehet hajlított nagyfeszültségű neoncső, de ma már 90%-ban inkább LED. A betű oldalpalástja lehet világító vagy nem világító kivitelű, az adott betű alakja, formája szerint.

INDIREKT MEGVILÁGÍTÁSSAL:

Amikor a betű hátrafelé a falra vetített fénnyel világít, akkor beszélünk indirekt világításról. A fényforrások itt is lehetnek nagyfesz.neoncsövek vagy inkább LED-ek. Az indirekt fény lehet színes is. Ez a megoldás elegánsabb, rozsdamentes előlapú betűknél jellemző.

 

Tetőreklámok

Nagy forgalmú utak mentén, ill. kereszteződéseiben a házak tetejére messziről is jól látható nagyméretű tetőreklámokat lehet elhelyezni. Minden esetben külön figyelmet kell fordítani az épület szigetelésé

nek megóvására, ill. a tartószerkezet helyes letámasztására. Fényjáték kapcsolóval kombinált üzemeltetés esetén nagy reklámértéket képvisel.

 

HABBETŰK

Sok esetben nincs szükség arra, hogy a betűk világítsanak, mert kellő külső mesterséges megvilágítás adódik, vagy egyszerűen csak spórolási szándékból. Különböző vastagságú, kis súlyú betűk, melynek előlapjára igény esetén plexi vagy fémlemez kerülhet.

 

 

Egyedi világító reklámok

Vákumformázott reklámok


Képek reklám munkáinkból

Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi