Nyomtatás
Látványtervek: orszagosovodaprogram.hu
Látványtervek: orszagosovodaprogram.hu

Kunszentmiklóson tették le egy új, 75 férőhelyes intézmény alapkövét.

Képgaléria
Elrajtolt az Áldás Református Óvoda építkezése, hétfő délelőtt ünnepélyesen letették az alapkövet. A Kunszentmiklósi Református Egyházközség által alapított, 3 csoportos, új, modern óvodában 75 új férőhely létesül. A beruházás várhatóan 2022 április végére készül el, az intézmény a 2022-23-as nevelési évben kezdi meg munkáját. A kivitelezési munkákat a Modinvest Kft. végzi.
Mint az alapkőletétel alkalmából közétett sajtóanyagban is kifejtik: az óvodaprogramban korszerű, a mai kor színvonalának megfelelő óvodák épülnek. A Kunszentmiklósi Református Egyházközség által alapított, 3 csoportos, új, modern óvodában 75 új férőhely létesül. A beruházás várhatóan 2022 április végére készül el, az Áldás Református Óvoda a 2022-23-as nevelési évben kezdi meg munkáját.
A megszólalók mellett Pintér Gyula, a Kunszentmiklósi Református Egyházközség lelkésze, ifj. Németh Miklós, a kivitelező Modinvest Kft. ügyvezetője és ifj. Szőke Imre gondnok időkapszulát helyezett el, majd Balog Zoltán püspök és Pintér Gyula, a Kunszentmiklósi Református Egyházközség lelkésze letették az óvoda alapkövét.

Képgaléria