Elérhetőség
  • Regisztráció

Elérhetőség

 

Modinvest Kft.

6400 Kiskunhalas, Kéve u. 39.
Telefon: +36 77 521 160
Fax: +36 77 521 160
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.modinvest.hu

Az év fürdője lett a Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő nyerte el 2013-ban az „Év Fürdője” díjat, melyet a Turizmus és Profit 2014 keretében adták át az Utazó Magazin által felkért szakemberek és olvasók szavazatai alapján.Az Utazó Turisztikai Díjának elnyerése elismerésként szolgál, és megerősíti a Gyulai Várfürdőt abban, hogy szolgáltatásainak színvonala megfelel a kor igényeinek és a vendégei elvárásának - közölte a cég menedzsmentje.

A már meglévő és magas színvonalat képviselő szolgáltatások – gyógyfürdő, strand, Castello Wellness és Szaunapark, Beauty Masszázs Szalon – mellett az AquaPalota a Gyulai Várfürdőnek egy új, színes, vidám és minden igényt kielégítő arcát kelti életre. A mintegy 900 négyzetméternyi vízfelületen számtalan élményelem – sodrófolyosó, álló-, és fekvőmasszázsok, vízesések, buzgárok, nyakzuhanyok, ugrómedence, családi csúszda, “fényalagút” testcsúszda, a Magyarországon egyedülálló módon felfelé tartó, a “fel(l)ejtő” fánkos csúszda - biztosítja a vendégek szórakozását. A vakmerő és rettenthetetlen vendégek próbára tehetik merészségüket a trambulinon, amelyről egy 4 méter mély ugrómedencébe csobbanhatnak. A kényelem sem marad el, hiszen pezsgőpadok, buzgárok, az új szaunavilág nyújtotta lehetőségek és egy vízi bár elégíti ki a fürdőzők minden igényét. Amíg a nagyok szórakoznak, hódolnak az izgalmas élvezeteknek, addig a kicsik a játszótereken lelhetnek lélegzetelállító kalandokra - írták.

Kórház rekonstrukció

Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban bővítés

Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban bővítés és felújítás folyik, mely a 2. szint jobb oldalát, 3-4. teljes szintet 5-6. szint közepét, a szakrendelőket és a torony épületet érinti. A szerelt válaszfalak tűzgátló gipsz Tecnoboard lapokból, illetve a falazott szerkezetek Albafal válaszfallapokból készülnek. A torony épület monolit vasbeton szerkezet, belül szerelt válaszfalakkal. A kórtermekben hűtött álmennyezet készül, most a gerincvezeték szerelése folyik.
A szakrendelőknél bővítés és átalakítás folyik, itt kerül kialakításra gyógytorna, és csontsűrűség vizsgáló. Folyik a légtechnika szerelése, és a villanyszerelési munkák.
Két új lift kerül kialakításra a szakrendelőkben, az 5-ös és 6-os jelű lift, ezek jet-elt cölöpalapozása elkészült, melyet a szerkezetépítés fog követni.
bővebben...

Csatornázás Kiskunhalason

Kiskunhalas Város csatornahálózat fejlesztése és rekonstrukciója.

Kiskunhalas Város Szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztése” című KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0057 azonosító számú projekt keretében Kiskunhalas Város csatornahálózat fejlesztése és rekonstrukciója.

Főbb tevékenységek és feladatkörök:

Projektfelelősként a Műszaki Igazgató irányításával közreműködik a I., II., III., VI., IX., XI., XVI., és 23. öblözetekben a gravitációs szennyvízcsatorna, valamint a rekonstrukciós munkák kivitelezési munkáiban. Továbbá a a tárgyi projekten belül a mélyépítési munkák irányításában; a munkák összehangolásában. Ellátja a MODINVEST Kft. képviseletét a különböző tervezési értekezleteken.
bővebben...

Állásajánlat

Az alábbi munkakörökre várunk jelentkezőket:

- kőműves

- villanyszerelő

- lakatos

- asztalos

- festő

- raktáros

- gépkezelő

- nehézgépkocsi vezető

- műszaki ellenőr

- építésvezető

- projekt vezető

Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi