Elérhetőség
  • Regisztráció

Adatvédelem

Bevezető
Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft. Látogatójának javasolja, hogy jelen nyilatkozatot olvassa el, ha pedig a leírtakkal nem ért egyet, navigáljon el a weboldalról.
Szerzői jogok kérdése
A weboldal és annak tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A Weboldalon található tartalom a Modinvest Kft. szellemi tulajdonát képezi. Ennek megfelelően a weboldal illetve annak tartalma a Modinvest Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel semmilyen formában.
Weboldal használata, módosítása, rendelkezésre állása
•    Látogató elfogadja, hogy a weboldalt a törvényes keretek közt, rendeltetésszerűen köteles használnia.
•    A weboldal használatából származó bármilyen kárért, így a látogatói generált tartalmakért a Modinvest Kft. nem tud felelősséget vállalni.
•    A Modinvest Kft. rögzítheti a látogatói web-statisztika adatokat, így az időpontot és dátumot, az IP-címet, szolgáltató nevét, az országot, a látogatott aloldalakat, és további automatikusan kinyerhető böngészési adatokat.
•    A weboldal tartalmazhat olyan linket és / vagy funkciót, amely más weboldalakra navigálnak. Ezen weboldalak semminemű tartalmáért (ideértve az adatvédelmet is) nem vállal felelősséget a Modinvest Kft.
•    A Modinvest Kft. minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy weboldalon lévő adatok és információk pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért a Modinvest Kft. felelősséget nem vállal.
•    A Modinvest Kft. a weboldal használói által elhelyezett tartalmakért sem vállal felelősséget.
•    A Modinvest Kft. - a weboldal előzetes bejelentés nélküli módosításának jogát is beleértve - minden jogot fenntart.
•    A Modinvest Kft. mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja.
•    A Modinvest Kft. nem garantálja a weboldal hibamentességét és állandó 100%-os közzétételi (rendelkezésre állási) állapotát.
Etikai normák és ajánlások, törvényi rendelkezések
A Modinvest Kft. Látogatóinak információs önrendelkezési jogait biztosítja és védi személyes adataikat. Jelen dokumentum részben az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak figyelembe vételével került kialakításra. A Modinvest Kft. az MTE és MRSZ etikai kódexével és az Online Privacy Alliance ajánlásaival harmonizálva tesz eleget a személyes adatok gyűjtésére, kezelésére, megőrzésére vonatkozó hatályos jogszabályoknak, így a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló törvénynek, a hírközlésről és a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről szóló törvényi rendelkezéseknek, valamint a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról szóló kormányrendeletnek.
Felhasználási nyilatkozat módosítása
A Modinvest Kft.- nek jogában áll jelen alapelveket módosítani, de nem módosíthatja úgy, hogy a tartalom eltérjen az eredetileg meghatározott céloktól, elvektől és a hatályos jogszabályoktól. A Modinvest Kft. köszönettel fogadja a véleményeket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Kapcsolatfelvétel
Amennyiben Látogatónak a weboldal használata során kérdése, problémája van, illetve jelen nyilatkozat alapján van kérdése, az Impresszum aloldalon meghatározott elérhetőségeken keresztül léphet kapcsolatba Adatkezelővel, illetve a lentebb látható elérhetőségeken.

Kiskunhalas, 2013. április 26.
Modinvest Kft.

Az év fürdője lett a Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő nyerte el 2013-ban az „Év Fürdője” díjat, melyet a Turizmus és Profit 2014 keretében adták át az Utazó Magazin által felkért szakemberek és olvasók szavazatai alapján.Az Utazó Turisztikai Díjának elnyerése elismerésként szolgál, és megerősíti a Gyulai Várfürdőt abban, hogy szolgáltatásainak színvonala megfelel a kor igényeinek és a vendégei elvárásának - közölte a cég menedzsmentje.

A már meglévő és magas színvonalat képviselő szolgáltatások – gyógyfürdő, strand, Castello Wellness és Szaunapark, Beauty Masszázs Szalon – mellett az AquaPalota a Gyulai Várfürdőnek egy új, színes, vidám és minden igényt kielégítő arcát kelti életre. A mintegy 900 négyzetméternyi vízfelületen számtalan élményelem – sodrófolyosó, álló-, és fekvőmasszázsok, vízesések, buzgárok, nyakzuhanyok, ugrómedence, családi csúszda, “fényalagút” testcsúszda, a Magyarországon egyedülálló módon felfelé tartó, a “fel(l)ejtő” fánkos csúszda - biztosítja a vendégek szórakozását. A vakmerő és rettenthetetlen vendégek próbára tehetik merészségüket a trambulinon, amelyről egy 4 méter mély ugrómedencébe csobbanhatnak. A kényelem sem marad el, hiszen pezsgőpadok, buzgárok, az új szaunavilág nyújtotta lehetőségek és egy vízi bár elégíti ki a fürdőzők minden igényét. Amíg a nagyok szórakoznak, hódolnak az izgalmas élvezeteknek, addig a kicsik a játszótereken lelhetnek lélegzetelállító kalandokra - írták.

Kórház rekonstrukció

Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban bővítés

Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban bővítés és felújítás folyik, mely a 2. szint jobb oldalát, 3-4. teljes szintet 5-6. szint közepét, a szakrendelőket és a torony épületet érinti. A szerelt válaszfalak tűzgátló gipsz Tecnoboard lapokból, illetve a falazott szerkezetek Albafal válaszfallapokból készülnek. A torony épület monolit vasbeton szerkezet, belül szerelt válaszfalakkal. A kórtermekben hűtött álmennyezet készül, most a gerincvezeték szerelése folyik.
A szakrendelőknél bővítés és átalakítás folyik, itt kerül kialakításra gyógytorna, és csontsűrűség vizsgáló. Folyik a légtechnika szerelése, és a villanyszerelési munkák.
Két új lift kerül kialakításra a szakrendelőkben, az 5-ös és 6-os jelű lift, ezek jet-elt cölöpalapozása elkészült, melyet a szerkezetépítés fog követni.
bővebben...

Csatornázás Kiskunhalason

Kiskunhalas Város csatornahálózat fejlesztése és rekonstrukciója.

Kiskunhalas Város Szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztése” című KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0057 azonosító számú projekt keretében Kiskunhalas Város csatornahálózat fejlesztése és rekonstrukciója.

Főbb tevékenységek és feladatkörök:

Projektfelelősként a Műszaki Igazgató irányításával közreműködik a I., II., III., VI., IX., XI., XVI., és 23. öblözetekben a gravitációs szennyvízcsatorna, valamint a rekonstrukciós munkák kivitelezési munkáiban. Továbbá a a tárgyi projekten belül a mélyépítési munkák irányításában; a munkák összehangolásában. Ellátja a MODINVEST Kft. képviseletét a különböző tervezési értekezleteken.
bővebben...

Állásajánlat

Az alábbi munkakörökre várunk jelentkezőket:

- kőműves

- villanyszerelő

- lakatos

- asztalos

- festő

- raktáros

- gépkezelő

- nehézgépkocsi vezető

- műszaki ellenőr

- építésvezető

- projekt vezető

Címünk:
H-Magyarország
6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00
Hétvége: ZÁRVA

Adatvédelem

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Modinvest Kft. (http://www.modinvest.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal) vonatkozik. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Modinvest Kft.
bővebben ...

Cégcsoport

MSZ EN ISO 9001:2009 - 503/0197(4)
MSZ EN ISO 14001:2005 - KIR / 47(3)
MSZ 28001:2008 - MEBIR / 25(1)

Akik itt vannak!

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi