• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Cégcsoport

  • Home
  • Cégünkről
  • Cégcsoport

A Modinvest Kft. cégcsoporthoz tartozó cégek

Kérjük olvassa el és ismerje meg a Modinvest csoport üzleti szereplőit. Látogasson el weboldalukra illetve felmerülő kérdése esetén hívja kollégáinkat. Forduljon hozzánk bizalommal!


STILFA-MI Kft.

STILFA-MI Kft.

2011. január 03-án nevük STILFA-MI Kft.-re változott a tulajdonosváltás és a Modinvest Kft. cégcsoportjába történő bekerülést követően. Székhelyük és üzemük a Bács-Kiskun megyei Kecel városában működik, a mérnöki iroda Budapesten található. A hagyományos, igényes kézműves gyártási tradíciót sikerült ötvözniük a legmodernebb technikai háttérrel. Az intarziakészítést és faragást, mint a kiváló kézügyességet igénylő feladatokat, magas szinten valósítják meg. A minőségi gyártás záloga dolgozóik örökölt szaktudása mellett a különleges pontossággal dolgozó CNC vezérlésű gépekkel történő gyártás.

Tevékenységük erre a háttérre épülve rendkívül széleskörű, lefedi a faipar számos területét, a külső és belső nyílászáró gyártástól, a teljes körű belsőépítészeti kivitelezésien át a restaurálási munkákig bezárólag. Speciális termékeik a műemléki nyílászárók, tűzgátló ajtók (T30, T60) és a színházi, konferenciatermi zsöllyeszékek.

www.stilfa.hu

MI-BAU TRADE Kft.

MI-BAU TRADE Kft.

A kecskeméti székhelyű MI-BAU TRADE Kft. 2001 szeptemberében került a Modinvest Kft. többségi tulajdonába, ekkor kezdte meg építőipari tevékenységét. Főként Kecskeméten és környékén, de ha lehetőség adódik akár az ország egész területén végez magas- és mélyépítési tevékenységet. Kivitelezési munkáit nyilvános és meghívásos pályázatokon nyeri el.

Modinvest Bau Kft.

Modinvest Bau Kft.

Modinvest Bau Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhelye : 6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.
Főtevékenység: Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése.

Centrum Sportközpont  bowling*fitness*squash

Centrum Sportközpont bowling*fitness*squash

A Centrum Sportközpont elsődleges célja a rendszeres testmozgás biztosítása bármely, általunk biztosított sportágban az egészséges életmódú, sportolni vágyó emberek számára (nemtől, életkortól és súlytól függetlenül). A Centrum Sportközpont családias hangulatával, törzsközönségével igen közkedvelt a környék lakosai körében.

www.bowlingcentrum.hu/

Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR

Panaszvédelmi tájékoztató

, Szabályzat.