• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 616 6488
  • Email: mi@modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Szép lett az Ady utca ovi

Szép lett az Ady utca ovi

Megmaradt a patinás épület eredeti jellege, de szép homlokzatot, tetőt kapott, megújultak a nyílászárók. Mintegy 34 millió forintos beruházás keretében öltözött új ruhába az Ady Endre utcai óvoda, amelyre már ráfért az átfogó renoválás. A pénteki műszaki átadást követően két héten belül visszakerülnek a bútorok és birtokba vehetik az épületet a gyerekek is.

Több mint három hónap után ismét gyerekzsivaj töltheti meg az Ady Endre utcai óvodát. Még tavaly döntötték el, hogy felújítják az épületet, amely 1979. óta lát el nevelési feladatokat. Az ingatlan nagyon leromlott állapotban volt, megsüllyedt, a nyílászárói életveszélyesek voltak, a vakolat pedig hámlott a falról. Pályázati forrásból és városi önerőből, mintegy 34 millió forintos kivitelezés keretében a Modinvest Kft. és

alvállalkozói végezték el a nem könnyű munkát. Rövid idő állt a rendelkezésre, ráadásul az igen rossz állapot újabb és újabb megoldandó feladatot jelentett a szakembereknek.

Pénteken délelőtt aztán a műszaki átadás keretében megnézhettük a végeredményt. Ácsné Fehér Klára óvodavezető házigazdaként vezette körbe az épületen Bányai Gábor megválasztott országgyűlési képviselő, Fülöp Róbert polgármestert, Farkas Dániel alpolgármestert, Szűcs Csaba alpolgármestert, valamint a kivitelező Modinvest Kft. ügyvezetőjét, Németh Miklós is. 

Megtudtuk: a homlokzat javítása mellett megújult a tetőszerkezet, a nyílászárókat is javítani, illetve cserélni kellett. Ácsné Fehér Klára intézményvezető elmondta, hogy szülők és a Halasi Városgazda Zrt. segítségével jövő héten elkezdik a visszaköltözést, két héten belül birtokba akarják venni az óvodát. Decemberben pedig egy ünnepség keretében, az ovisok közreműködésével avatják fel az intézményt.
Jáger Levente / halasmedia.hu

Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR