• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 616 6488
  • Email: mi@modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Tízmilliós támogatás a kórházi alapítványnak

Tízmilliós támogatás a kórházi alapítványnak

Két helyi építőipari vállalkozás jelentős, 10 millió forintos támogatást nyújt a halasi kórház alapítványának. A héten írták alá az erről szóló megállapodást a cégek és az egészségügyi intézmény vezetői. A kórház közben készül a Semmelweis emlékév programjaira is.

A Merkbau és a Modinvest építőipari vállalkozások döntöttek úgy, hogy összesen 10 millió forintos támogatást nyújtanak

a Semmelweis Kórház alapítványának. Ez óriási segítség, hiszen az alapítványhoz a most felajánlott összegnek az elmúlt 10 év alatt is csak a töredéke érkezett be. – Ez a támogatás is hozzájárul ahhoz, hogy felélesszük a kórházi alapítványt és az ide folyt összeget közvetlenül tudjuk az intézményre, a helyi egészségügyre és célokra fordítani – mondta Dr. Szepesvári Szabolcs a kórház főigazgatója.
A két építőipari cég már többször dolgozott az egészségügyi intézménynek a különböző beruházások során, és most fontosnak tartották, hogy ily módon is a kórház mellé álljanak. Sőt példát szeretnének mutatni másoknak is – nyilatkozta a megállapodást követően Knáb János, a Merkbau Kft. műszaki igazgatója és Németh Miklós a Modinvest Kft. ügyvezetője.

http://www.halasmedia.hu


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR