• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Modinvest Kupa Senior Squash Országos Ranglita Verseny 2020.
Modinvest Kupa Senior Squash Országos Ranglita Verseny 2020.

Idén a legnagyobb létszámmal került megrendezésre a Modinvest Kupa!

Képgaléria
Idén is megrendezésre került a Modinvest Kupa Senior Országos Squash Ranglista Verseny a kiskunhalasi Centrum Sportközpontban. A már szokásosan jó hangulatban zajló versenyt 47 indulóval rendeztük meg három pályán az Esze Tamás lakótelepen található sportközpontban.


Korán reggel már érkeztek versenyzők akiket reggelivel és egy kis teával vártunk, hogy a közel 81 meccset időben le tudjuk bonyolítani. Nagy öröm volt számunkra, hogy az eddigi sportbarátainkon kívül új versenyzők is megtisztelték versenyünket, így indultak Egerből, Zalaegerszegről, Győrből, Székesfehérvárról, Szegedről, Békéscsabáról, Budapestről fallabda játékosok. (elnézést, biztos nem teljes a felsorolásom!) Sajnáljuk, hogy az előzetesen létszámból egy páran betegség miatt le kellett hogy mondják az indulásukat, jövőre Őket is visszavárjuk! Külön köszönet a Szövetségnek illetve személyesen Tóth Béla játékvezetőnek a verseny lebonyolításában végzett munkájáért!


A látottak alapján biztosan állíthatjuk, hogy sokszor kiemelkedően jó meccseket láthattunk, főként a hölgyeknél illetve a +35 férfi kategória döntőjében. Nagy meglepetéseket a +55 férfi korcsoport mezőnye hozott, ahol a szegedi seniorok szerepeltek a vártnál jobban. A pálya talán nem „feküdt” mindenkinek ennek ellenére úgy gondoljuk mindenki jó és elegendő meccset tudott játszani.


A díjátadás és eredményhírdetés a meccsek száma miatt kicsit talán későre sikeredett, de bízunk benne, hogy az itt lévők nem bánták meg jelenlétet és a döntőket látva, hogy kitartottak velünk a verseny végéig, ahol az első három helyezetten felül a vigaszágak győzteseit is díjazhattuk a Modinvest Kft. jóvoltából. Természetesen közben volt Nőnap, születésnapok, névnapok…szinte mindent megünnepeltünk. (legalábbis koccintottunk rá!)
A verseny után öröm, hogy még az itt „alvósokon” felül egy páran maradtak velünk beszélgetni a verseny követő vacsorára illetve az azt követő bowlingozásra, kikapcsolódásra.(ütőtörésre…mert kell még játszani este 10-kor ugye Kiss Andris?)
Másnap reggel az itt alvókkal még reggeliztünk egyet a közeli tanyán és ezzel zártuk az idén 30 éves Modinvest Kft. által támogatott squash versenyünket.
Köszönjük mindenkinek akik velünk voltak, bízunk benne, hogy jól éreztétek magatokat! Jövőre Veletek és másokkal is ugyanitt!
Centrum Sportközpont Kiskunhalas


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR