• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 616 6488
  • Email: mi@modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Senior fallabda, nagy lendülettel

Senior fallabda, nagy lendülettel

Jó hangulatú, remek versenyt rendezett a kiskunhalasi Bowling és Squash Centrum, a seniorok országos ranglistaversenye a Modinvest Kupáért zajlott. Magunk is megtapasztalhattuk, hogy a 35 év felettiek is fitten, nagy lendülettel meccseltek egymással és bizony a lelkesedést a fiatalabb kortársaik is megirigyelhetnék. Szűcs János Dezső szervező azt mondja, aki eljött, biztosan jól érezte magát.

Az ország minden részéből érkeztek sportolók a Modinvest Kupára,
az országos ranglistaversenyt a seniorok számára írták ki. Már előzetesen élénk volt az érdeklődés a megméretés iránt, a házigazda Bowling és Squash Centrum ideális körülményeket biztosított a résztvevők számára. A 35 év felettiek emlékezetes és nagy meccseket játszottak egymással, aki éppen nem volt pályán, az a másiknak szurkolt. Az is megfigyelhető volt, hogy a szünetekben egymást látták el jó tanácsokkal. A délelőtt kezdődő versengés utolsó mérkőzéseire este került sor, ezután következett az eredményhirdetés. A hölgyeknél Udvardi Leonóra győzött dr. Takács Kata és Divéky Anna előtt. A 35 éves férfiak versenyét Bednár László nyerte, Nagy Péter Bálint és Rabi Illés előtt. A 45 évesek között Nagy Péter Bálint diadalmaskodott, Bottyán István és Király Zsolt a 2., illetve 3. helyen zárt. Az 50 éveseknél Király Zsolt volt az aranyérmes, megelőzve Nagyiványi Györgyöt és Baksai Lajost. Az 55 éveseknél Nagyiványi György volt a bajnok, Károlyi Tibor és Vas Károly előtt. Szűcs János Dezső szervező érdeklődésünkre azt mondta, hogy a résztvevők egyöntetű véleménye szerint kiváló versenynek volt a házigazdája a Centrum.
Köszönjük a Modinvest Kft. támogatását!
Jáger Levente
www.halasmedia.hu

Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR