• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Fergeteges Modinvest Kupa Kiskunhalason

Fergeteges Modinvest Kupa Kiskunhalason

Szombaton a senior játékosok java a kiskunhalasi Modinvest Kupán vett részt a Centrum Squash Clubban. Ezúttal 45 játékos nevezett, ismét voltak, akik két csoportban is pályára léptek. Korán reggel már ízletes reggeli várta a játékosokat, ez már meg is alapozta a jó hangulatot. Az indulók számából már lehetett tudni, hogy hosszú versenynap lesz, ezért sokan Kiskunhalason is aludtak. A hölgyeknél 7 induló volt, itt viszonylag sima mérkőzéseket láthattunk. A harmadik helyet a sérüléséből visszatért Termel Katalin szerezte meg Jékli Márta előtt. A döntőben a már szokásos párosítás: Udvardi Leonóra – Guti Judit. Nóri 3:1 arányban szerezte meg a győzelmet és ezzel az első helyet is a kategóriában.

A férfi 55+ versenyében 14 nevező volt, de egy játékos sérülés miatt visszalépett. Itt nagy csatákra lehetett számítani, és Király Zsolt első alkalommal játszhatott ebben a csoportban. A meglepetést nem sikerült valóra váltani, a negyedik helyen végzett, mert Baksai Lajost már nem tudta legyőzni. A döntőben Horváth Tibor és Nagyiványi György csapott össze, ezúttal Gyuri játszott stabilabban és 3:1 arányban le tudta győzni ellenfelét.

A férfi 45+-os csoportban is várható volt a szoros verseny, a 10 induló között. Király Zsolt ebben a csoportban is a negyedik helyet szerezte meg, itt Kiss András bizonyult jobbnak. A döntőbe Rabi Illés és Nagy Péter Bálint jutott el hibátlan játékkal. Az eddigi eredmények alapján Bálintot lehetett esélyesebbnek venni, de ezúttal ez a papírforma nem jött be. Illés nagyon pontos játékkal eredményesebb volt, és 3:0 arányban hozta az első helyet.

A férfi 35+ kategóriában szinte mindenki biztosra vette Szabóky Márton győzelmét, aki ismét rajthoz állt a seniorok között. Ebben a kategóriában Rabi Illés Tolmácsi Zoltánt legyőzve szerezte meg a nap második érmét. A döntőbe, ahogy várni lehetett Szabóky Márton jutott be, ellenfele Nagy Péter Bálint volt, aki szintén a második érméért léphetett pályára. Itt már felszabadultabban játszhatott, hiszen nem volt rajta akkora nyomás, mint a másik döntőben. A várakozásoknak megfelelően Szabóky sikeresen vette ezt az akadályt is, és a dobogó tetejére állhatott fel.

A nap zárása a közös vacsora, szórakozás, bowling és össztánc volt. És a verseny lezárása egy közös reggeli volt, ismét finom falatokkal.
Azok akik indultak ezen a versenyen olyan vendéglátásban részesülhettek, ami a korábbiakat is felülmúlta. Köszönöm érte a támogatóknak Modinvest Kft. és Szűcs Dezsőnek. Lassan el kell kezdeni azon gondolkodni, hogy ezt a versenyt két napra kell tervezni, mert olyan a hangulat, hogy jövőre talán még ennél is többen leszünk.

forrás: www.facebook.com/Senior.squash/


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR