• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 616 6488
  • Email: mi@modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Infrastruktúra fejlesztés a Modinvest Kft-nél

Infrastruktúra fejlesztés a Modinvest Kft-nél

A mai felgyorsult világban egyetlen egy modern és piacvezető cég sem engedheti meg magának, hogy lemaradjon a fejlődésben. A társaság a kezdetektől fogva az informatikai eszközökre támaszkodva végezte mindennapi munkáját. A haladó szellemű vezetés folyamatosan fejlesztette üzleti folyamatait, melynek köszönhetően egyre eredményesebb lehetettegy olyan piacon, mely igen nagy kihívásokat teremt minden résztvevőszámára. A Modinvest Kft. ennek megfelelően élve a GINOP 3.2.2-16 IKT pályázat adta támogatás lehetőségével a 2019-es évet egy igen nagy innováció megvalósításával kezdte.

Lecserélésre került a cég teljes informatikai infrastruktúrája, melynek köszönhetően egy teljesen új és minden felsővezetői információs igényt kielégíteni képes vállalatirányítási rendszer bevezetésére került sor. Ennek köszönhetően a vezetés azonnali, pontos és naprakész információkkal rendelkezik a társaság minden területéről; gyors és hatékony beavatkozásokra képesek gyártási és kivitelezési munkáikban annak érdekében, hogy a legmagasabb szinten elégítsék ki megrendelőik által támasztott igényeket.

A fejlesztéshez hozzátartott a meglévő szerverpark modernizálása, a kornak megfelelő virtualizációs technológiát bevezetése, mely képes a cég folyamatos működését biztosítani egy olyan online világban, melyben folyamatos támadások elszenvedői és áldozatai lehetnek. Nagyon fontos, hogy esetleges adatvesztést milyen gyorsan és mekkora mértékben tudnak helyreállítani. Ezt szem előtt tartva egy olyan biztonsági mentés kialakítására került sor, ahol az volt a cél, hogy a helyreállítási idő a legrövidebb, valamint a helyreállított adatok mértéke a legnagyobb legyen. Ezzel is megteremtve egy megbízható vállalati értéket.

Összhangban a vezetői elképzeléssel a dolgozói eszközök is egy modern, a napi munkavégzéshez nélkülözhetetlen hardver és szoftver elemekkel rendelkező munkaállomásokra cserélték, melyek hozzájárulnak a napi munka felgyorsításához, hatékonyabbá téve a munkavégzést.

A társaság dolgozói magas színvonalú képzéseken vettek részt, melyen megtanulhatták a rendszer működését és ezáltal pontos, naprakész információkat szolgáltathatnak vezetőiknek.

A fejlesztés eredményeképpen a cég olyan pályára lépett, mely példaértékű lehet bármelyik hazai vállalat számára.


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR