• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 616 6488
  • Email: mi@modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Új gépjárműpark és megújult külső

Új gépjárműpark és megújult külső

Képgaléria

A Modinvest Kft. nagy figyelmet fordít a kivitelezéssel kapcsolatosan a gépjárműpark és a géppark folyamatos megújulására, mely a minőségi munkavégzés elengedhetetlen eleme. Az idei évben tehergépjármű flottánkat tovább bővítettük. A cég növekedése- fejlődése megkívánta hogy az új feladatok ellátásához gépjárműberuházás valósuljon meg.

Erre 2019 év elején került sor. Terveink között szerepel a gépjárműpark bővítése és minőségi cseréje, illetve az alkalmazotti létszám növelése. Ehhez igazodva építésvezető kollégáinknak illetve projektvezetőinknek teljesen új és munkakörüknek megfelelő kishaszon és személygépjárműveket szereztünk be. Így az új gépjárművek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy még hatékonyabbá és biztonságosabbá, környezetbarátabbá váljon vállalatunk tevékenysége. Az ez évtől egyben új formai jegyekkel álltak munkába ezek a munkaszközök, melyeket természetesen a Modinvest Kft. reklámüzletág alakított ki és kivitelezett saját erőből.

 


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR