• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Átadták az új kézilabdacsarnokot Bácsalmáson
BAON Fotó: Pozsgai Ákos

Átadták az új kézilabdacsarnokot Bácsalmáson

Képgaléria
A város sportéletében jelentős változást hozhat az új kézilabda munkacsarnok, az eddigi csapatok mellett további korosztályos csapatok indulhatnak. Több hazai meccs várható, jöhetnek végre vendég csapatok, méltó helye lesz a bácsalmási kézilabdának, mely így újra felkerülhet az ország kézilabda- és sporttérképére – hangzott el a csütörtök délelőtti avatón, ahol hivatalosan is átadták az 1,2 milliárd forintból megépült sportkomplexumot, ami a labdajátékok mellett más sport-és kulturális eseményeknek is helyszíne lehet majd. A kiskunhalasi székhelyű Modinvest Kft. kivitelezésében, az időjárási viszonyokhoz igazodva, februárban elindult a sportközpont kimérése és alapozása. A cég tájékoztatója szerint az épület több mint 1900 négyzetméter alapterületű, a küzdőtér több mint ezer négyzetméter, a küzdőtér feletti szabad magasság pedig 7,55 méter.

Bácsalmáson az elhúzódó közbeszerzés,és engedélyeztetési eljárások után 2021. január elején kezdődhettek el az építési munkálatok a helyi sportpálya és a városi uszoda között kijelölt területen.

Az épület sport közcélú használata esetén 240 fő befogadására alkalmas, 150 ülőhelye nézőtér is épült. Hat öltöző – négy csapat öltözővel, egy bírói és egy tanári öltözővel – a szükséges mosdókkal, egyéb kiszolgáló helyiségekkel, szertárral és szellőző gépházzal, a megjelölt határidőre elkészült. A beruházás teljes költsége 1,2 milliárd forint volt és állami forrásból valósult meg. Bányai Gábor kormánybiztos szerint, ha már ekkor infrastruktúra jött létre Bácsalmáson a kézilabda mellé rendelve, a határmenti közelséget ki lehet használni, hogy a magyar lakta területekről bevonják a tehetségeket az anyaországi kézilabdasportba, akik esetleg később a magyar nemzeti bajnokságot vagy a magyar válogatottat is tudnák erősíteni.

Forrás: BAON


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR