• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Építőipari nívódíjat kapott a gyulai Almásy kastély Gyula Televízió

Nívódíjas kastély-felújítás, a kivitelező a Modinvest volt (videóval)

A napokban ünnepséget tartottak a gyulai Almásy-kastélynál, amelynek felújítása tavaly decemberben építőipari nívódíjat kapott. A generálkivitelező a kiskunhalasi Modinvest Kft. volt, a cég képviseletében ifj. Németh Miklós vett részt a díj tiszteletére emelt emléktábla felavatásán.

Ünnepélyes keretek között avatták fel a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont építőipari nívódíját hirdető emléktáblát a napokban. Az elismerést az építtető gyulai önkormányzat, a tervező és a generálkivitelező kiskunhalasi Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft.

még tavaly decemberben vette át-tudosított az eseményről a beol.hu. A műemlék-helyreállítás, építmény rehabilitáció kategóriában a Gyulai Almásy-kastély látogatóközpontot ismerte el a Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma.

Az emléktábla-avató ünnepségen a halasi építőipari vállalkozást ifj. Németh Miklós képviselte. A Harruckern-Wenckheim-Almásy-kastély Gyula történelmi belvárosában, a hajdanvolt Szigeterőd Huszárvárnak nevezett területén, a Vár közvetlen közelében áll. 1945 után a magyarországi kastélyok hányatott sorsára jutott, fél évszázadon át csecsemőotthonként működött, majd 2000-től üresen állt. A felújítás tervezése 2011-ben, a kivitelezés 2014-ben kezdődött el, mindenek előtt a mocsaras területre épült kastély süllyedésének megállításával. A barokk stílusú épületegyüttes az átfogó régészeti- és rekonstrukciós munkálatokat követően a 18-19. századi nemesség és cselédség mindennapjait és ünnepeit – interaktív módon – bemutató kiállítótérként született újjá. A kiállítás legapróbb részletekre is kiterjedő igényességgel, egységes arculattal, a legkorszerűbb installációs technikákkal a műemlékekhez való friss szemléletű hozzáállást tükröz.


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR