• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Megkezdődött a régi kiskunhalasi buszmegálló épület bontása

Megkezdődött a régi kiskunhalasi buszmegálló épület bontása

Képgaléria
Megkezdődik a halasi buszpályaudvar bontása, új állomás épül. Ahogy ígérték, január 11-én elkezdődött az új halasi buszpályaudvar kivitelezése. A Modinvest Kft. lekerítette a munkaterületet és életbe léptek a beruházással járó forgalmirend-változások. A 60 éves épület bontása Bányai Gábor országgyűlési képviselő és Halas polgármestere, alpolgármesterei jelenlétében kezdődött.

Hétfőn megkezdődött a régi állomásépület bontása Kiskunhalason, ezért már vasárnaptól jelentős forgalmirend-változás lépett életbe a környező utcákban. Elsőként kordonokkal és alumínium­paravánokkal kerítették körbe a buszállomás területét, ahol Bányai Gábor országgyűlési képviselő és Fülöp Róbert polgármester, valamint a kivitelező képviselőinek jelenlétében kezdődtek meg a munkálatok. Az első darabokat Bányai Gábor ütötte ki a régi épületből. Az országgyűlési képviselő szerint az új buszpályaudvar nemcsak a halasiaknak, hanem a környező településekről ide utazóknak is fontos. Németh Miklós, a kivitelező Modinvest Kft. képviselője lapunknak elmondta, hogy néhány hetet vesz igénybe a régi épület és a többi építmény elbontása, ezt követően kezdődhetnek majd el az építési munkálatok. A kivitelezést végző Modinvest Kft. közlése szerint a munkaterületet lekerítették és várhatóan pár hetet vesz igénybe a régi épület bontása. A kivitelezés forgalmirend-változással jár, mindenkit arra kérnek, hogy tartsa be az új szabályokat, figyelje a közlekedési jelzéseket. 

Az épület újjáépítése ideje alatt ideiglenesen a Semmelweis térre helyezték át a halasi autóbusz-állomást. A kiskunhalasi önkormányzat tulajdonában álló autóbusz-állomásra a Komplex közlekedésfejlesztési intézkedések Kiskunhalason elnevezésű program keretében közel nettó 310 millió forintot fordítanak majd. Fülöp Róbert polgármester ismertette a buszpályaudvar építésének részleteit, e szerint a hatvan évvel ezelőtt épült jelenlegi buszállomás épületét és környezetét teljesen el fogják bontani. Teljesen új buszpályaudvar épül, utasváróval, forgalomirányítási irodával, pihenő- és szociális helyiségekkel. Új buszbeállásokat alakítanak ki, a peronok fedettek lesznek, új utak épülnek és új zöldterületet alakítanak ki. A beruházás a következő egy év alatt fog megvalósulni.

 


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR