• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Energetikai felújítás a Centrum Sportközpontban!

Energetikai felújítás a Centrum Sportközpontban!

Képgaléria
Jó hírünk van! Sajnos a jelen helyzetben a Centrum Sportközpont zárva tart, azonban a tulajdonos Modinvest eredményes Energetikai Pályázatának és tőkeinvesztálásának köszönhetően a mai napon megkezdődött a teljes épület energetikai felújítása. Az épület korszerű műanyag többrétegű nyílászárókat kapott már az első fázisban, melyek belső nyílásainak kőműves és festő munkálatai jelenleg is haladnak. természetesen új külső és belső párkányok kerülnek majd fel az utolsó szakaszban.

Ezzel párhuzamosan a külső 20 centiméteres hőszigetelés kezdődik majd meg a napokban. Majd a tetőszigeteléssel folytatódik a munkálat. a belső felületeken várható kisebb-nagyobb munka, így megújul a fitneszterem illetve a fallabda pályák fala is kijavítása, karbantartása.

A számunkra az egyik legüdvözítőbb, hogy a fűtéskorszerűsítés is megtörténik illetve hogy az épület tetején 50 KW teljesítményű napelem rendszert építenek ki, ami nagyban segíti majd a mi munkánkat is. Bízunk benne, hogy mire a külső-belső munkálatok befejeződnek már nyithatunk és találkozhatunk veletek sportolás, kikapcsolódás közben. Lehetőség szerint frissítjük információinkat ezzel kapcsolatban és a képeinken láthatjátok a változásokat!


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR