• Telefon: +36 77 521 160 
 • Mobil:+36 30 399 7195
 • Email: mi(kukac)modinvest.hu
 • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Sikeres volt a Modinvest Kupa Senior Squash Verseny

Sikeres volt a Modinvest Kupa Senior Squash Verseny

Képgaléria
Igazán sikeres volt a Modinvest Kupa Senior Squash Ranglista Verseny amelyet a Centrum Sportközpontban került megrendezésre. Rekord létszámú 49 rajttal indult a verseny a reggeli órákban, melyen többek közt egri, budapesti, békéscsabai, kiskunhalasi versenyzők vettek részt. Közel 100 meccs volt várható a versenyen, aminek lebonyolításában nagy szerep jutott a Magyar Fallabda Szövetség főtitkárának Képes Gábornak, akinek ezúton is köszönjük, hogy a várt díjátadási időpont előtt sikerült kicsit hamarabb befejezni a kiskunhalasi versenyt!

Kimagaslóan jó mérkőzéseket és a szenior korhoz képest is magas színvonalú játékot láthattak a kilátogatók. Fémjelzi ezt az is, hogy a senior +35 -ös férfi korcsoportban a jelenlegi Magyar Squash férfi ranglista 3. helyezettje Szabóky Marci is részt vett a kiskunhalasi versenyen, melyen természetes kiemelkedő játékával korosztályában első helyezést ért el. A hölgyeknél nagy örömünkre hét játékos indult az elsőségért, amelyben parázs csata után Udvardi Leonóra szerezte meg az elsőséget Guti Judit előtt. Az egyik legnagyobb küzdelmet az Modinvest Kft. díjáért kiírt versenyen a szenior +45-ös korosztály döntője hozta melyben a már örökös bajnoknak mondható Nagy  Péter Bálint és Rabi Illés játszotta. Jó játék, taktikai elemek változatossága és nagy küzdelem jellemezte végig a mérkőzésüket, amiben Rabi Illés valóban nagy kitartásának eredményeként megszerezte a "trónörökös" elől az elsőséget. A "király" kategóriában, vagyis a szenior +55-ben -bár sokak szerint az a senior +35 férfi- a "beöregedett Nagyiványi Gyuri nyert Horváth Tibi előtt. A Modinvest Kft. által felajánlott különdíjat, a versenyzők által megszavazott (sérüléséből visszatérő!) Termel Katalin vehette át.

Eredmények, helyezettek korcsoportonként:

Nők

 1. Udvardi Leonóra
 2. Guti Judit
 3. Termel Katalin

Férfi 35+

 1. Szabóky Márton
 2. Nagy Pérer Bálint
 3. Rabi Illés

Férfi 45+

 1. Rabi Illés
 2. Nagy Péter Bálint
 3. Kiss András

Férfi 55+

 1. Nagyiványi György
 2. Horváth Tibor
 3. Baksai Lajos

A díjátadáson megjelent a támogató Modinvest Kft. képviseletében Németh Miklós úr és ifjabb Németh Miklós akik segítségével történt meg a díjátadás. Köszönet Szabóky Marcinak az átadáson mondott pár jóleső szavaiért és köszönjük a versenyen indult játékosoknak a versenyzést és a jó hangulatot!

A versenynap finom  vacsorával, majd bowlingozással és kiváló hangulatú táncolással zárult a Centrum Sportközpontban!


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR

Panaszvédelmi tájékoztató

, Szabályzat.