• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Új Tűzoltóságot épít a Modinvest Kiskőrösön

Új Tűzoltóságot épít a Modinvest Kiskőrösön

Képgaléria

A tervek szerint még az idén megkezdődhet az új kiskőrösi tűzoltólaktanya építése. A beruházással a tűzoltók egy vadonatúj, a most használtnál háromszor nagyobb, korszerű épületbe költözhetnek. A beruházás nemcsak Kiskőrös, hanem a környező településeken élő emberek biztonságát is erősíti.

A kiskőrösi méretét tekintve az ország legkisebb hivatásos tűzoltó-parancsnoksága.
A tűzoltóknak jelenleg otthont adó két épületrész – ugyanis nem egy épületben van a tűzoltóság – összesen is csak 339 négyzetméter. A legénységi épület több mint száz éves, egykor városi fogdaként üzemelt. A 132 négyzetméteres szertárban a tűzoltóautók, védőruhák és egyéb speciális eszközök tárolása miatt nagyon kevés a hely. A szertár épületét a hivatásos tűzoltók a Kiskőrös Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel közösen használják.

A tűzoltók egy új, 1064 négyzetméter alapterületű, kétszintes épületben kapnak helyet, amelynek az alsó szintjén kap helyet a négy tűzoltóautó tárolására alkalmas szertár, az ügyeleti helyiség, az öltözők, a mosdók és három iroda. Az első emeleten hat, egyenként kétszemélyes legénységi háló, irodák, az étkező, a tanterem, a konyha, a konditerem és a vizesblokkok lesznek. A padlástér későbbi tetőtér-beépítésre is alkalmas, ha a későbbiekben több irodára, vagy tárolóra lenne szükség. A laktanya a Dózsa György úton épül fel. A telek önkormányzati tulajdonban van, folyamatban van az állami tulajdonba vétele. Az új laktanya építése, annak bútorozása, informatikai eszközökkel való ellátása és teljes berendezése a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretén belül valósul meg összesen 605 millió forintból.

vira.hu


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR