• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Folyik a Tiszaligeti Strandfürdő felújítása

Folyik a Tiszaligeti Strandfürdő felújítása

Képgaléria
Szeptember másodikán helyezték le az alapkövet a leendő öltözők bejáratához. A felvonulási területen már megkezdődtek a bontási munkálatok. A strandfürdő várhatóan húsz hónap múlva nyit ki újra. A tervezett fördő kialakításáról a cikk galériájában találhatók képek a várható kialakításokról.
Az átépítés során lebontják a régi kabinokat, a nyári öltözőket, a kör alakú termálvizes medencét, valamint a régi szauna épületeket. Az élményfürdőben négy beltéri és egy kiúszóval rendelkező kültéri medence, beltéri csúszda, különböző vizes élményelemek, pihenőterek, pihenőgaléria, tetőterasz és kültéri ugrómedence lesz kialakítva. A fürdőépület nyugati szárnyában lehet majd szaunázni. A szabadtéri részen gyermekmedence, élményelemekkel felszerelt csúszdás medence, ülő gyógyvizes medence, valamint egy 25 m-es és egy 50 m-es úszómedence kerül kialakításra.
 
A medencék környéke is megújul: parkosított napozó-pihenőterületek mellett sportpályák, játszóterek, sétány, szabadtéri játékok és fitneszpark létesül, emellett étterem is helyet kap a területen. Az új élményfürdőben szabad- és beltéri medencék is várják majd a látogatókat, a gyerekek vízi csúszdákon és játszótéren is kikapcsolódhatnak. A beruházás további részleteiről elhangzott, hogy a megújult fürdőben sportpályák, játszóterek, sétány és fitneszpark is várja majd a vendégeket. A csónakázó tó új napozóstéggel bővül, mellette hangulatos teraszos vízparti büfé működik majd. A strand kedvelt környezete, a hatalmas parkos, ősfás terület megmarad és komfortosabbá válik. A fürdő 46 új parkolóhellyel és kerékpártárolókkal is gyarapszik.

Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR